Strøm | Forbrukslån på Dagen uten Sikkerhet | Verditakst | Sähkön Hintavertailu | Barneforsikring | Tyverialarm | Billig Advokat | Billigste Boliglån 2017

Utazás

 

TÖMEGKÖZLEKEDÉS

 

Volán és MÁV menetrendi kereső

men

 

Kedves Szélrózsára utazók, táborozók!

Az idei Szélrózsa helyszínének megközelítésével kapcsolatban közlünk néhány tudnivalót. Kérünk Titeket, olvassátok végig – főleg a saját autóval érkezők esetében fontos a helyi közlekedési rend betartása:
bus, train

Azok számára, akik közösségi közlekedéssel érkeznek az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:
- Gyöngyös vasútállomástól, illetve
- a gyöngyösi buszpályaudvarról az érkezési (szerda, csütörtök) valamint az indulási (vasárnap) napokon megnövelt gyakorisággal saját használatú busz (a szélvédőn Szélrózsa logóval) közlekedik. Igyekszünk a vonatok/buszok érkezési idejéhez igazítani a járatokat, hogy a felpakoláshoz is legyen elegendő idő! Autóbusz-állomástól minden óra 45-kor indul, majd betér a vasútállomáshoz és utána indul fel a táborba. Menetrend a csatolmányban.

Ezen felül még péntek-szombat is lesz kapcsolatunk a várossal napi 4 buszjárattal.
A buszokra való felszállás nem kötött a Szélrózsa karszalag viseléséhez, hiszen az érkezéskor még nem rendelkeztek velük.

10096036-transportation-icons-set

A Kemping helyszínén illetve a terület előtt nem lehetséges a parkolás, ezért kialakítottunk egy ŐRZÖTT parkolót a közelben található Adrenalin Parknál.

A forgalmi dugókat elkerülendő kérünk mindenkit, hogy egyből fent tegye le a gépjárművet majd a kialakított folyamatosan forduló, ingázó buszjárattal érkezzen meg a táborhoz. A buszjárat szerdán egész nap 10:00-17:40ig óránként 00,20,40 Adrenalin Park indulással, csütörtök délelőtt 9:00-11:40ig hasonlóan óránként 3 alkalommal és vasárnap a Kemping felől indulva 12:10-15:00ig fog segíteni a gördülékenyebb logisztikában.
FONTOS! A kemping bejáratánál csak az előzetesen bejelentett, engedéllyel rendelkező autók parkolhatnak. Kérünk Titeket, használjátok ki a lehetőségeket, mert a kemping előtti parkolás, kipakolás nem megoldható.
A buszokra való felszállás nem kötött a Szélrózsa karszalag viseléséhez, hiszen az érkezéskor még nem rendelkeztek velük.

 

Szélrózsa buszmenetrend
Letöltés>>> (.pdf)

 

Utazási lehetőség mozgássérültek számára

29

A Szélrózsa szervezői idén is gondoltak azokra, akik mozgásukban korlátozottak de mindenképpen részt vennének a Szélrózsa találkozón.
Számukra az alábbi (MÀV-val egyeztetett) személyszállító vonatok igénybevételét ajánljuk:

2016. 07. 27-én (szerdán) Bp, Keleti pu. 13:00 indulás Gyöngyösre (12:15-től szükséges a megfelelő vágánynál megjelenni) valamint,
2016. 07. 31-én (vasárnap) Gyöngyös pu 15:32-es indulás Budapestre (14:45-től szükséges megérkezni).

Az emelőszerkezet kb. 3 perc/fő sebességgel működik. A visszaúton Gyöngyösről kérjük minél többen csukják össze a kerekesszéket, a jobb helykihasználás végett.
A vonaton az emelőberendezést kezelő személyzet jelen lesz.