A találkozóról


„Hé, te, aki az utcán újságot árulsz…”, vagy éppen tanulsz, pihensz, gondolkodsz, tervezel…!

Az LGT és Presser Gábor ugyan nem jönnek jövőre a gyulai Szélrózsára, mégis, a Neked írom a dalt megszólítása valami olyan különleges személyességet hordoz magában, amit nem lehetett nem kölcsön venni!

Ha már adtál egy percet az életedből, akkor hadd mondjuk el neked, hogy jövő nyáron is lesz Szélrózsa, amire izgalommal, tárt karokkal és nagy-nagy szeretettel várunk! Ismerve, vagy (még) ismeretlenül, egyedül, vagy barátokkal, akárhogyan is, itt egy újabb evangélikus találkozó, ahol Isten igéje körül gyűlünk össze egy ötnapos fesztivál keretén belül, hogy találkozzunk, figyeljünk, beszélgessünk, játsszunk, nevessünk…

Jövő nyáron, július közepén a gyulai Göndöcs-kertbe hívunk minden lelkes érdeklődőt, fiatalokat, kevésbé vagy „örök” fiatalokat, evangélikusokat, nem evangélikusokat, külföldieket, magyarokat, fiúkat, lányokat, havert, barátot, tesót, nagyit… Egyszóval mindenkit, mert úgy igyekeztünk összerakni a programot, hogy minden korosztály találjon magának izgalmas, érdekes, lelkileg megérintő alkalmat. Ahogyan mindig, idén is koncertekkel, előadásokkal, beszélgetésekkel, sporttal, kézműveskedéssel és – természetesen – áhítatokkal készülünk. Mindezek mellett igyekszünk sok lehetőséget biztosítani a kötetlen beszélgetésekre, kávézásokra, melyek során, reméljük, hogy közelebb kerülünk egymáshoz és Istenhez is!

A Szélrózsa a Magyarországi Evangélikus Egyház ifjúsági fesztiválja, sokak számára a nyár fénypontja minden második évben. Ha voltál már Szélrózsán, tudod, mit jelent ez, ha pedig még nem, akkor bátorítunk, hogy adj egy esélyt a találkozónak,  mert ha nyitott szívvel érkezel, nagy eséllyel maradandó, meghatározó élményekkel mész majd haza!

Kövess minket a Facebookon, Instán és a honlapon!

Reméljük, találkozunk Gyulán 2021. július 7–11. között!

A Szélrózsa szervezőcsapata