Fontos infók a találkozó előtt

Nagy örömünkre szolgál, hogy nagyon sokan jöttök Bükre szerdán. Mivel több mint 1500-an már a találkozó első napjától velünk lesztek, ezért fokozottan kérjük, hogy segítsétek a regisztrációs csapat munkáját azzal, hogy nem az utolsó pillanatban érkeztek meg a helyszínre.

A regisztráció már 12 órától várja az érkező vendégeket. Siess, nehogy lemaradj a szuper ajándékokról. A nyitó istentisztelet 16 órakor kezdődik. Ezeket az időpontokat szem előtt tartva tervezzétek meg az érkezést.

Fontos infó, hogy a Szélrózsa vonat 12.53-ra érkezik Bükre. (pontos információk az „árak” menüpont alatt) A Szélrózsa két szerelvénye az IC 932 számú menetrend szerint vonat végén lesz található. Aki véletlenül nem foglalt a Szélrózsa vonatra helyet, de szeretne Bükre eljutni, a vasútállomások pénztáraiban vagy a MÁV, GYSEV internetes oldalain - az IC 932-es számú vonatra - tud még.

Kedves Középiskolások! Szeretnénk kérni benneteket, hogy ne felejtsétek otthon – ha még nem töltöttétek le az „információ” menüpontból – a szülői nyilatkozatot felnőtt kísérőről, illetve ha egyedül sátoroztok, akkor az egészségügyi nyilatkozatot. Töltsétek ki szüleitekkel és így tudtok regisztrálni a találkozón.

Mi már itt vagyunk a találkozón, állnak a helyszínek, készül a színpad, dolgozik a dekorcsapat, mindenki nagyon lelkes! Bízunk benne, Isten áldása is velünk lesz és áldott találkásokat élhetünk át veletek!

Vissza