Kiderült a 2020-as Szélrózsa helyszíne

Homoki Pál, Szélrózsa „atya”, Kondor Péter, a Déli Egyházkerület püspöke és Nagy Zoltán, a Kelet-Békési Evangélikus Egyházmegye esperese segítettek a Szélrózsa Tízeknek egy különleges performansz keretén belül leleplezni a 2020-as Szélrózsa helyszínét.

Homoki Pál szólította a gyülekezet elé először Kondor Péter püspök urat, aki az Egyházkerület nevében köszöntötte a Szélrózsát. Ezt követően Szeli Noémi, a találkozó koordinátora bejelentette, hogy a találkozó 2020. július 15-19. között kerül megrendezésre, a szerződéskötések pedig már folyamatban vannak.

Antal Bálint pénzügyekért felelős Tízek tag, Baranyay Bence nemzetközi kapcsolatokért felelős Tízek tag személyes történetükkel hívogatták a gyülekezetet a Szélrózsára. Harmati Dóra kommunikációs felelős a Szélrózsa Találkozó különböző média csatornáira hívta fel a figyelmet.

Pápai Attila és Pápai-Tóth Orsolya a 2020-as találkozó házigazdáiként köszöntötték a jelenlévőket.

A performansz résztvevői a 2020-as Szélrózsa helyszínének egy-egy betűjével ellátott pólóban léptek elő a színfalak mögül, így végül kirajzolódott a jövő évi találkozó helyszíne: Gyula!

Vissza