Szélrózsa roadshow a Fasorban

Szöveg: Seben Glória, fotó: Szeli Noémi, Hámor Endre

Budapest – Jézus arra hív minket, hogy MÉGIS-emberek legyünk, vagyis hogy életünk kudarcaiból álljunk talpra az Istenbe vetett bizalom segítségével. Ez volt a hétindító áhítat központi üzenete a Szélrózsa roadshow újabb állomásán, a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnáziumban.

 
 
 

Seben Glória Szélrózsa-presbiter igehirdetésében megismertette a fiatalokat a 2018-as találkozó mottójával, majd a helyszín hangulatát is megidézte egy kisvideó segítségével. Az áhítat után a tanórák közti szünetekben a diákok Szeli Noémi Szélrózsa-koordinátor és Lukács Máté teológushallgató segítségével apró ajándékokat nyerhettek vicces és elgondolkodtató játékokon keresztül.

 


A Szélrózsa-standon tanárok és tanulók egyaránt érdeklődhettek a nyári fesztivál részleteiről. A középiskolás korosztályt nemcsak résztvevőnek, hanem önkéntesnek is hívják a szervezők, hogy akár iskolai közösségi szolgálat keretében tekinthessenek be a kulisszák mögé, és váljanak részeseivé az egyedülálló közösségélménynek.
 
 
Találkozzunk a 12. Szélrózsa – Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozón Istennel és egymással 2018. július 25–29. között Bükön!
 

 

Vissza