A roadshow Kőszegre is megérkezett

A kőszegi evangélikus középiskolába (TEKI) is megérkezett a Szélrózsa roadshow. A hétfő reggeli kezdő áhítaton Lk 5,5 alapján hirdette Baranyay Bence az igét, arra hívogatva a diákokat, hogy kapcsolódjanak be a Mégis történetekbe, mert még a legreménytelenebb helyzetekben is elindulhat valami új. Az áhítat keretében a szervezők együtt zenélhettek a suli tanáraiból és gyülekezet tagjaiból álló zenekarral, majd tizenkét pontban mutatták be a Szélrózsát.

„Miközben a diákok ezután szétszéledtek órákra, mi fogtuk a rollupokat, a hatalmas kockákat és a tömérdek ajándékot és átszaladtunk a templomból az iskolába, ahol pont kicsöngetésig fel is állítottuk a standunkat.” – fogalmazott Baranyay Bence, Szélrózsa presbiter.


 

A szünetekben átvonuló diáksereg rendkívül érdeklődő volt és különösen élvezték, hogy egy rövid Szélrózsa teszt után összemérhették kő-papír-olló tudásukat a Közel zenekar szólistájával, Wölfel Mihállyal. A győztesek korábbi Szélrózsa pólókkal, frizbikkel M.Is.K.A CD-kel távozhattak, illetve bőséges információval a találkozóval és az önkéntességgel kapcsolatban.


 

Miután már nem találtunk szórólap nélkül átvonuló ismeretlen arcot, és az ajándékaink is elfogytak, összepakoltunk és elindultunk hazafele abban a reményben, hogy Bükön találkozunk majd a TEKI-s fiatalokkal.

 

Vissza