Biciklivel a Szélrózsára? Miért ne?

Kedves Kerékpáros/Biciklis Barátaink!

 

Nagy örömmel számolhatok be nektek arról, hogy a hónap végén elkezdődik a regisztráció a 12. Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozóra. A regisztráció kezdetét megelőzően azonban szeretnénk egy-két speciális lehetőséget felajánlani mindazoknak, akik kerékpárral szeretnék átélni a fesztivált.

 

A 2018-as Szélrózsa találkozó helyszíne és környezete rendkívül sok kerékpártúra útvonalat tartalmaz. Éppen ezért a GYSEV Győr–Sopron–Ebenfurti Vasút Zrt.-vel közösen szeretnénk felmérni a találkozóra kerékpárral érkezők lehetséges számát, hogy minél jobb megoldási lehetőségekkel tudjunk szolgálni számotokra a regisztráció során.

 

Előzetesen szeretnénk kérni tőletek, hogy legkésőbb 2018. április 30-ig írjátok meg a szelrozsabringa@lutheran.hu e-mail címre, honnan és hányan kívántok kerékpárral érkezni a találkozóra! Mi a vasúttársasággal karöltve megpróbálunk számotokra alternatív lehetőségeket felkínálni.

 

Bízunk abban, hogy a lehetőséggel élve az idei évben még többen választjátok a gépkocsik helyett a környezetbarát kerékpáros közlekedést!

 

További információkat, a találkozó programhelyszíneit és egyre több programleírást találhattok honlapunkon: szelrozsatalalkozo.hu

Vissza