Kell egy ingyenjegy? – Evangélikus középiskolások számára biztosított lehetőség

Nagy örömmel számolhatunk be nektek arról, hogy a hónap végén elkezdődik a fesztiválunkra történő regisztráció. A regisztráció kezdetét megelőzően azonban szeretnénk felajánlani minden evangélikus középiskolában tanuló számára egy rendkívüli lehetőséget a Nevelési és Oktatási Bizottság jóvoltából. A 2018-as Szélrózsa találkozó intenzíven szeretne a középiskolás generációra fókuszálni. A korosztály megszólítására az egész találkozó szervezése alatt különösen figyeltünk, valamint egy külön programhelyszínt is életre hívtunk (Deviszont sátor), ahol kifejezetten a 14-18 éves fiatalokkal szeretnénk foglalkozni, nekik alternatív programot kínálni.

 

Céljaink eléréséhez, – hogy minél több fiatal vegyen részt találkozónkon – a Nevelési és Oktatási Bizottság közel 100 ingyenjegyet ajánlott fel.

 

Szeretnénk meghirdetni ezeket a jegyeket közöttetek. Kérünk benneteket, hogy az elkövetkező napokban – de legkésőbb április 20-ig – keressétek meg iskolalelkészeiteket és jelezzétek feléjük, hogy szeretnétek részt venni a Szélrózsa találkozón! A jelzéseitek alapján tudunk nektek az igénylők számától függően ingyenjegyeket biztosítani.

 

Várunk benneteket nagyon. Szervezkedjetek és gyertek minél többen a Szélrózsára!

 

További információkat, a találkozó programhelyszíneit és egyre több programleírást találhattok honlapunkon: szelrozsatalalkozo.hu

 

Vissza