Lezárult az online regisztráció

A mai nappal lezárult a 2018-as büki találkozónkra való online regisztráció. Nagyon hálásak vagyunk nektek, hogy az 1000 fős várakozásunkat sokszorosan meghaladva 1600-an regisztráltatok online a Szélrózsára.

Kérjük azonban, hogy ne feledd a regisztrációd akkor válik véglegessé, ha el is utaltad a regisztráció végén kapott összeget számlaszámunkra. Erre már csak két napod maradt. 2018. július 13-ig teheted meg mindezt.

Örömmel számolunk be, hogy ezzel az utolsó kattintással nem csak a találkozón vehetsz majd részt, de sokféle kedvezményhez is hozzájuthatsz. Különleges ebéddel készülünk, ha bejelölted, te is utazhatsz a Szélrózsa vonaton és sok egyéb ajándékkal gazdagodhatsz a találkozóra érkezve.

Különösen is örülünk annak, hogy nemcsak nagyvárosokból, de kis falvakból, szorvány gyülekezetekből is nagy számú regisztálót fogadhattunk. Nagyon fontos értéke a Szélrózsának, hogy mi evangélikusok is megélhetjük a találkozó által az evangélikusságban rejlő erőt. Ezt kínáljuk az idei évben is nektek legyetek bármely gyülekezet tagjai.

Szeretnénk elmesélni nektek azt is, hogy az 1600 eddigi regisztráló közül több mint 200-an külföldről érkeznek. Soha ennyi középiskolás nem vett még részt a találkozónkon mint idén. Sok munkánk, rengeteg beszélgetés és Road Show van mögöttünk. Végigjártuk az összes evangélikus gimnáziumot az országban, így nagyon fontos visszajelzés számunkra ez a kiugróan magas létszám.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az evangélikus gyülekezetek is megmozdultak a találkozóra. A legtöbben Vas megyéből fognak a találkozóra érkezni, 250-en, de kiugróan sokan érkeznek a budai, a pesti és a győr-mosoni egyházmegyékből is. 

Már csak pár nap és találkozunk a 2018. július 25-29-ig tartó Szélrózsán. Aki lemaradt, ne szomorkodjon, lehet a helyszínen is regisztrálni, addig pedig jelentkezzetek a sport programjainkra, nézzétek a Facebook oldalunkat és ámuljatok el, milyen sokszínű és MÉGIS mennyire igeközpontú találkozó lesz a 2018-as!

Jézus neked is mondja: Evezz a mélyre! Van bátorságod?

Vissza