Hatalmas bulik Jézussal/Jézusról

Szinte biztos nem kell bemutatni nektek a Lift!, a Közel, A M.Is.K.A, a VoG, vagy épp a Gábriel zenekart. Állandó résztvevői találkozóinknak az Izsóp vagy épp a Large Room zenekarokkal karöltve. Igazi keresztyén zenészek, akik nem csak hangjukkal és dalszövegeikkel, de szívükkel is vallják Isten nagyságát és szeretetét.

Tudjuk, nagyon várjátok már ezeket a koncerteket, de engedjétek meg, hogy beszámoljunk nektek arról is, hogy az idei évben jó pár új, a Szélrózsán eddig nem látott zenekar is elfogadta a meghívásunkat a találkozóra.

Itt lesz közöttünk a Keresztkérdés zenekar, akik 2009 óta zenélnek együtt, 2015-ben pedig új lemezzel is jelentkeztek.

„A gengszterrapperek felköthetik a gatyát, mert új menőség van a piacon: a Keresztkérdés egyházi hiphopzenekar nem térít és nem dobálózik Biblia-idézetekkel, helyette pörgős, slágergyanús szerzeményben értekezik a világról. 100% igaz hiphop, 0% káromkodás!” - írják magukról bemutatkozásukban. Érdekel Titeket is ez a zenei műfaj? Ne maradjatok le a Keresztkérdés koncertről!

Mindezek mellett minden bizonnyal különösen nagy élményt fog nyújtani a Felsővezeték koncert is, akik "Átviszlek a hajnalon" címmel egy Promise Tribute koncertet fognak adni a Szélrózsán.

Az egykori Promise együttes zenéje sokak fülében és ujjában hagyott mély nyomokat. Ennek a hatásnak élő példái azok az egykori tinédzserek, akik az idén jubiláló Vigyél át a hajnalon c. albumot (1998) készülnek most feleleveníteni. A Felsővezeték ezzel a csemegével állít hangszobrot a zenei elődöknek és hív nosztalgiázni minden rajongót. Pont úgy, ahogy a ronggyá hallgatott kazettán megszoktuk.

Várunk Titeket is az idei Szélrózsára, hogy átélhessétek ezeket a koncerteket és még sok más zenei élményt is két gyönyörű színpad előtt az Átriumban és a Suli udvarán!

 

Vissza