Zárul az előregisztráció! Ne maradj le!

Az előzetes tervek szerint 2018. július 2-án, hétfőn lezárul a Szélrózsa Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozóra való regisztráció. Fontos, hogy már csak egy hetetek maradt, hogy a kedvezményes hetijegyet, a szállásokat és az ebédjegyet beszerezzétek. Örömmel számolhatunk be arról, hogy az idei évben mindössze 7.500 Ft-ért vehet részt egy középiskolás és 9.000 Ft-ért egy felnőtt rendezvényünkön. 

A regisztrációval kapcsolatos kérdéseiteket a szelrozsareg@lutheran.hu email címen fogadjuk.

Az idei Szélrózsán az áhítatok, fórumbeszélgetések, sport és kreatív programok mellett fellép a Bagossy Brothers Company, a PASO, a Soulwave és a Blahalouisiana. Minden programunk, helyszíneink és a találkozó teljes árlistája megtalálható honlapunkon. Böngésszétek és találjatok rá a legjobb lehetőségekre. 

Különösen fontos, hogy ha szeretnétek igénybe venni a "Szélrózsa vonat" (Budapest-Tatabánya-Tata-Komárom-Győr-Csorna-Kapuvár-Sopron-Bük) szolgáltatásunkat, szintén hétfőig tehetitek meg az erre való regisztrációt.

Ne maradjatok le az idei nyár legjobb evangélikus programsorozatáról! Várunk 2018. július 25-től Vas megye egyik legszebb fürdővárosába, Bükre.

Vissza