Fogyatékkal élők - MEVISZ


Lassan mozgó, de sokminden iránt érdeklődést mutató egyesület vagyok. Legjobb barátom az Evangélikus Egyház. Kedvenc tevékenységem a Bárkán való hajózás. Ebben nagyon sok kihívás van, olyan, mint egy túlélőtábor. Ha érdekel, keress a csillagsátornál ebéd után (a LP mellett), vagy a sportpályán a megadott időpontokban! Üdvözlettel: Mevisz

A MEVISZ szervezésében szeretnénk főleg játékos, kreatív, aktív formában megmutatni a fogyatékkal élők és a velük jóban lévő segítők tevékenységeit. Pl.: óriás(i) társas és egyéb játékok kicsit másképpen, bárka wellness (tüskéken lépdelés, masszírozólabdák), kerekesszék kipróbálási lehetőség, vetélkedők ÉS nyeremények.

Várunk téged is a Lehetőségek Piaca mellett, a Csillagsátornál! :)


Programok:


Társasjáték székben ülve


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: csütörtök 14:00-15:30

A Mevisz óriás(i) társasjátéka már több helyen bemutatkozott és mindenhol mosolyt csalt az emberek arcára. Most a Szélrózsa közönségén (tehát rajtad) a sor, hogy 10-15 perc alatt végigjárja az utat. Ha bátor vagy, te is beszállhatsz!


Kerekessport


Helyszín: Sportpálya
Időpont: péntek 11:00-12:30

A mozgássérültek is tudnak sportolni! Gyere el pénteken a beszélgetések után és az ebéd előtt a Sportpályára! Kipróbálhatod, milyen labdajátékokat játszani kerekesszékesekkel. Nézzük meg, te is tudsz-e székben ülve játszani! :)


Meglepi!!!


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: péntek 14:00-15:45

Egy kis meviszes meglepetés vár rád... :) Gyere el, legyél kíváncsi, merész és nem bánod meg!

 


Kerekasztal kerekesszékkel, avagy milyen az élet székben ülve?


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: szombat 11:00-12:30

Hogyan lehet hétköznapi tevékenységeket folytatni egy gurulós székből? Milyen onnan a világ?

Kötetlen beszélgetést tervezünk a Mevisz egyik kerekesszékes képviselőjével. Olyan komoly vagy vicces témákat feszegetnénk, ami téged is érdekelhet. Kérdéseidet te is felteheted előzetesen írásban vagy akár ott a helyszínen is.


Van számunkra akadály?


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: szombat 14:00-15:45

Mindenki előtt vannak akadályok, így ebben biztosan nem különbözünk kerekesszékesek és lábakat használók. Vicces, de megvalósítható feladatokkal várunk a pályánkon. Ha vállalkozó szellemű vagy és kellően vagány, itt a helyed! Ígérjük, a nyeremény sem marad el!