Sport


Igyekeztünk úgy megtervezni a Szélrózsa sportprogramját, hogy az teljes mértékben összhangban legyen a találkozó témájával és programjával. Mindemellett törekedtünk arra, hogy legyen helye a verseny és szabadidős sporttevékenységnek, valamint az egyéni és csapatsportoknak egyaránt.. Ugyanakkor a játékok/versenyek mellett minden napra szeretnénk egy-egy híres sportolót is elhívni, akikkel beszélgetnénk a sportról, életről, hitről, „MÉGIS kérdésekről”.


Programok:


Szélrózsa Focibajnokság


Helyszín: Sportpálya
Időpont: csütörtök,péntek,szombat 08:00:00-17:45:00

Szeretsz focizni és a barátaiddal jössz a Szélrózsára? Összemérnétek erőiteket másik ifikkel? Vagy csak simán tetszik a büki sportálya? Akkor hívj össze egy csapatot, nevezzetek be a Szélrózsa Focibajnokságra és vigyétek haza a trófeát! Érdeklődni és jelentkezni a szelrozsafoci@gmail.com címen tudtok, illetve ha lesz még hely, a helyszínen is. Fontos, hogy adjatok meg csapatnevet és a csapattagok névsorát!

A legfontosabb információk:

  • - 4+1-es csapatok
  • - max. 10 fő nevezhető
  • - egy játékos csak egy csapatban szerepelhet
  • - a meccsek a sportcsarnokban és a sportpályán kerülnek megrendezésre
  • - játékidő a jelentkező csapatok számától függ majd.
  • - díjazás: 1 helyezett: kupa+érem, 2-3. helyezett: érem, díjazzuk még a gólkirályt, a legjobb kapust és a legjobb játékost.

Találkozunk a gyönyörű büki pályán!


Buborék foci


Helyszín: Sportpálya
Időpont: csütörtök 11:00:00-14:00:00

Ha van vicces, izgalmas de mégis közösségépítő dolog, akkor ez az! Gyere és próbáld ki a buborékfocit, mutasd meg, hogy Te vagy a legerősebb!


Élő csocsó


Helyszín: Sportpálya
Időpont: péntek 11:00:00-14:00:00

Jól csocsózol? Na persze, gondolom, de megy ez akkor is, ha a másik oldalon vagy? Mármint aki rúgja a labdát. Gyere és próbáld ki!


Laser-tag


Helyszín: Sportpálya
Időpont: szombat 11:00:00-14:00:00

Harcold meg a nemes harcot lézerrel!