DEVISZONT Középiskolás Sátor


Szia! Gimis vagy és van, egy kis szabad időd, DE nem tudod hová meny a Szélrózsán? A döntés a tiéd VISZONT nekünk van egy jó ötletünk! Várunk téged a Deviszont sátorban!

Lazulnál? Van itt minden babzsák, wi-fi, telefontöltő, gitár, rengeteg játék, csocsó, és megnyerhető csoki. Lelkileg töltődnél? Nézz, be minden délelőtt ahol beszélgetünk az áhítatról, vagy fiatal lelkészek válaszolnak meredek kérdésekre. Unatkozol? Ne viccelj, délután dalt szerzünk, slammelünk vagy rapid randizunk. Buliznál? Bulizz velünk minden este a koncertek után, a partin, amit ifisek szerveztek.

Semmi DE semmi VISZONT, itt a helyed!!!


Programok:


Játék és lazulás
Helyszín: Deviszont Sátor
Időpont: szerda,csütörtök,péntek,szombat ,vasárnap 14:00:00-18:00:00

Lusta vagy átnézni a programfüzetet vagy tudod, hogy úgyse érdekel egyik előadás sem, deviszont jó lenne értelmesen eltölteni ezt a hetet? A jó hír, hogy a deviszont sátorban rengeteg értelmes és értelmetlen dolog is vár: puffok, amin lehet aludni, zene, amit hallgathatsz vagy hangszerek, amiken zenét csinálhatsz, játékokok, amik szórakoztatóak vagy játékok, amik unalmasak vagy játékok, amik nem is játékok, tesztsorok, amiket lehetetlen megoldani, jó fej emberek, akikkel beszélgethetsz, jó fej emberek, akikkel nem kell beszélgetned, rajzolhatsz, festhetsz, vagy nem kell csinálnod semmit, ha nincs kedved semmihez.