Adna Café


Az Adna Café A Református drogmisszió által fenntartott kávézó, ami Budapesten működik.

 

Ablak vagyunk a világra, ahol a drogmisszióban végzett munkánkat megmutathatjuk másoknak. A Török Pál utcában található kávézónkban néhányan szintén felépülőben lévő szenvedélybetegek, így próbáljuk az ő társadalomba való visszailleszkedésüket segíteni. Azt szeretnénk, hogy az Adna helyet kapjon a legjobb budapesti kávézók között, miközben az ott dolgozó keresztény stábon keresztül a misszió munkája és Isten kegyelme is megismerhetővé válik.

 

    Ezt a szemléletet és az Adna minőséget hozzuk el nektek a Szélrózsára is. Képzett baristáink speciality kávéból készítik nektek a hideg és meleg kávékat. Ezen kívül limonádékkal, smoothie-kal és forró csokival várunk titeket.

Ételeink megtervezésekor az egyik fő szempont, a közösség megélése volt. Így a fesztiválon olyan ételeket is fogyaszthattok majd nálunk, melyek elkészítésére a belvárosi környezetben nem feltétlenül lehetséges. Szakácsaink ugyanis a drogterápiás intézet lakóival összefogva várnak titeket az asztal közösség megélésére. Ahogy a közös étkezés jó lehetőség arra, hogy megismerjük egymást, számunkra is jó lehetőség és új élmény ebben a kiteljesedett csapatban elkészíteni az ételt.

Nem csak étellel és itallal készülünk, az élő könyvtárban a legkülönfélébb emberekkel beszélgethettek, hiszen a Magyar Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója élő könyvtár programját is szeretnénk bemutatni nektek a fesztiválon.

Az élő könyvtár lényege, hogy egykoron szenvedélybeteg, különböző függőségekben szenvedő megtért fiatalokkal beizélgethet az érdeklődő, a függőségekről, a megtérésükről és a változás folyamatáról. Az élő könyvtár nagyon hasznosnak bizonyult mindenkinek aki csak érdeklődik a téma iránt, vagy szakembereknek akik találkozhatnak ilyen fiatalokkal, vagy családokkal.  Az élő könyvtár úgy működik mint egy átlagos könyvtár csak itt a fiatalokat és a szakembereket lehet kikölcsönözni meghatározott időre és beszélgetni velük az életükről felépülésükről.

Gyertek, legyetek közösségben nálunk, kapcsolódjatok ki, vagy pörögjetek fel, beszélgessetek arról, ami a fesztiválon történik veletek, érezzétek jól magatokat.


 


Programok: