Adna Café


Nyitvatartás: szerdától szombatig 07:00-23:00

Ablak vagyunk a világra, ahol a drogmisszióban végzett munkánkat megmutatjuk másoknak. A Török Pál utcában található kávézónkban néhányan szintén felépülőben lévő szenvedélybetegek, így próbáljuk segíteni a társadalomba való visszailleszkedésüket. Azt szeretnénk, hogy az Adna helyet kapjon a legjobb budapesti kávézók között, és közben az ott dolgozó keresztény stábon keresztül a misszió munkája és Isten kegyelme is megismerhetővé váljon.

Ezt a szemléletet és az Adna minőséget hozzuk el neked a Szélrózsára is. Képzett baristáink speciality kávéból készítik neked a hideg és meleg kávékat. Ezen kívül limonádéval, smoothie-val és forrócsokival várunk téged.

Ételeink megtervezésekor az egyik fő szempont, a közösség megélése volt. Így a fesztiválon olyan ételeket is fogyaszthatsz majd nálunk, melyek elkészítésére a belvárosi környezetben nem feltétlenül lehetséges. Szakácsaink ugyanis a drogterápiás intézet lakóival összefogva várnak téged az asztalközösség megélésére. Ahogy a közös étkezés jó lehetőség arra, hogy megismerjük egymást, számunkra is jó lehetőség és új élmény ebben a kiteljesedett csapatban elkészíteni az ételt.

Gyere, legyél közösségben nálunk, kapcsolódj ki vagy pörögj fel, beszélgess arról, ami a fesztiválon történik veled, érezd jól magad!

 


Programok:


Adna Café nyitvatartás


Helyszín: Adna Café
Időpont: szerda,csütörtök,péntek,szombat 07:00-23:00


Teljesértékű reggeli az Adnában


Helyszín: Adna Café
Időpont: szerda,csütörtök,péntek,szombat ,vasárnap 07:00-08:45

Szeretnénk, ha lehetőséged lenne egészséges, ugyanakkor teljesértékű reggelit fogyasztani a fesztiválon. Minden reggel hideg vagy meleg reggelivel várunk téged. Jughurttal és gyümölcsökkel megbolondított műzlit vagy meleg zabkástát készítünk neked, amit aszalt gyümölcskeverékkel, vagy olajos magvakkal tehetsz még teljesebbé.


Esti asztalközösség az Adnában


Helyszín: Adna Café
Időpont: szerda,csütörtök,péntek,szombat 19:00-22:00

Vacsoraidőben az áhítat után az asztalközösségé a főszerep nálunk. Egy nagy bogrács egytálétellel készülünk és közös étkezésre. A közösség megélésére is várunk téged.


Élő könyvár


Helyszín: Adna Café
Időpont: csütörtök,péntek,szombat 14:00-18:00

Nem csak étellel és itallal készülünk, az élő könyvtárban a legkülönfélébb emberekkel beszélgethetsz, hiszen a Magyar Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója élő könyvtár programját is szeretnénk bemutatni neked a fesztiválon.

Az élő könyvtár lényege, hogy egykori szenvedélybeteg, különböző függőségekben szenvedő megtért fiatalokkal beszélgethet az érdeklődő függőségekről, a megtérésükről és a változás folyamatáról. Az élő könyvtár nagyon hasznosnak bizonyul mindenkinek, aki csak érdeklődik a téma iránt, vagy szakembereknek, akik találkozhatnak ilyen fiatalokkal vagy családokkal.  Az élő könyvtár úgy működik, mint egy átlagos könyvtár csak itt a fiatalokat és a szakembereket lehet kikölcsönözni meghatározott időre és beszélgetni velük az életükről, felépülésükről.