Összes program megjelenítése
Torony színpad
2. Szélrózsa futóverseny

2. Szélrózsa futóverseny

  • #szórakozás
Torony színpad
2. Szélrózsa futóverseny
Helyszín: közös bemelegítés a Szélrózsa találkozó nagyszínpada előtt, rajt/cél egy helyen: Ferencesek tere, parkoló.

Idén immár második alkalommal rendezünk futóversenyt a Szélrózsán. Légy részese az élménynek, vegyél részt a jó hangulatú, közös bemelegítésen, és fuss 1353 métert vagy 5 kilométert július 16-án, szombaton!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ugyan az online regisztráció befejeződött, de ne maradj le! Csütörtöktől szombat reggel 9:45-ig a MÖS sátránál van lehetőség helyszíni nevezésre.

 

1353 méter

A futóversenyt szoros együttműködésben szervezzük az Ökumenikus Segélyszervezettel. Az 1353 méteres futás a Segélyszervezet adományvonalára hívja fel a figyelmet. Ennek a távnak köszönhetően akkor is bekapcsolódhatsz a programba, ha nem vagy még/már felkészülve az 5 km-es táv megtételére. Létszámkorlát nincs. A táv 1353 méteres kör alakú pálya.

Rajt: 2022. július 16. (szombat) 10.15, Ferencesek tere, parkoló.

 

5 kilométer

Minden résztvevő egyedi befutóérmet, valamint online letölthető, személyre szabott oklevelet kap, rajtszámba épített chipes időmérést biztosítunk, nemenként az első három helyezettet kupával jutalmazzuk. Az eredményhirdetéshez kapcsolódóan, a tombolahúzáson pedig szélrózsás emléktárgyakat nyerhetsz. Érdemes sietni a nevezéssel, mert maximum 200 fő nevezését tudjuk fogadni. A táv 2,5 km hosszúságú, kör alakú pálya, amelyet a versenyzőknek kétszer kell teljesíteniük.

Rajt: 2022. július 16. (szombat) 10.30, Ferencesek tere, parkoló.

 

A rajtszámok átvétele:

        2022. július 13. és 15. között 10.00-től 18.00-ig az Ökumenikus Segélyszervezet sátrában,

        2022. július 16-án 8.00-tól 8.45-ig (az áhítat kezdetéig), valamint 9.30-tól 10.00-ig (az áhítat befejezésétől) szintén az Ökumenikus Segélyszervezet sátrában.

 

A versenyen frissítésre az 1353 méteres táv esetén egyszer (a befutónál), az 5 km-es távnál kétszer lesz lehetőség (féltávnál és a verseny végén).

 

Mindkét távra vonatkozik, hogy része lehetsz az Ökumenikus Segélyszervezet „Ne csak szurkolj, segíts!” kampányának; ugyanis idén is lesz lehetőséged összekötni a futást jótékonysággal. Állj rajthoz „Ne csak szurkolj, segíts!” pólóban, amelynek megvásárlásával az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekekért végzett munkáját támogatod, viselésekor pedig másokat is adományozásra buzdíthatsz. A kezdeményezésről a Segélyszervezet oldalán (https://segelyszervezet.hu/jotekonysagi-futas/) olvashatsz bővebben.

 

Szintén mindkét távra igaz, hogy szeretettel hívjuk és várjuk nem csupán a Szélrózsa találkozó résztvevőit, hanem a gyulai és a Gyula környékén élő sportbarátokat is. Az esemény a találkozó látogatói számára ingyenes, a helyi érdeklődőknek pedig a napijegy megvásárlásával a futóversenyen való induláson túl lehetőségük nyílik arra is, hogy részt vegyenek a fesztivál összes szombati programján, beleértve a koncerteket is. A jegyárakról részletes információ itt, a találkozó honlapján található (https://www.szelrozsatalalkozo.hu/informaciok/41-belepojegyek).

 

További részletekért (regisztráció ideje, módja, jótékonysági pólóvásárlás, rajtszámátvétel, frissítés, útvonal stb.) figyeld a futás folyamatosan frissülő Facebook-eseményét (https://www.facebook.com/events/739266130546503) A helyszínen pedig az Ökumenikus Segélyszervezet sátránál érdeklődhetsz a részletekről, valamint rajtszámodat is náluk veheted majd át.

 

A versennyel kapcsolatos kérdéseidet az alábbi e-mail elérhetőségen teheted fel: matunde@gmx.net.

Jó felkészülést kívánunk! Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!