Összes hír megjelenítése
Ne hagyd ki a napi mozgást a Szélrózsán sem!

Ne hagyd ki a napi mozgást a Szélrózsán sem!

Ne hagyd ki a napi mozgást a Szélrózsán sem!
Az idén nyáron Gyulán megrendezendő Szélrózsán is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni arra, hogy a fesztiválra látogatók színvonalas, jól szervezett, örömet adó sporteseményeken tudjanak részt venni. Kíváncsi vagy a lehetőségekre? Kattints!

Általánosságban is igaz, de talán különösen is igaz ez az elmúlt évek elzártságára, hogy mindannyiunkban nagy vágyakozás lehet a közösségi élmények megtapasztalására. Ezért is szeretnénk azt, hogy a fair versengés, tudásunk megmérettetése mellett az idei Szélrózsán főként a közösség erejének megélése legyen a sportprogramok legfontosabb védjegye. Ennek a legfőbb terei a futball- és röplabdabajnokságok lesznek, amelyekre nagy szeretettel várjuk csapatok jelentkezését! Az se csüggedjen, aki első ránézésre csapat nélkül maradt, hiszen azon érdeklődőkből, akik lelkesek a sport iránt, de esetleg egyedül jönnek a Szélrózsára, a szervezők segítségével igyekszünk új, a bajnokságon is indulni tudó közösséget szervezni! A mozgás remek kikapcsolódást, egészséges életmódot, a határaink feszegetését jelentheti számunkra. Bízunk benne, hogy minél többször meg tudjuk ezt élni a 2022-es, gyulai Szélrózsán! Kell Egy Csapat!

2. Szélrózsa futóverseny | július 16. | Ferencesek tere, parkoló

Idén immár második alkalommal rendezünk futóversenyt a Szélrózsán. Légy részese az élménynek, vegyél részt a jó hangulatú, közös bemelegítésen, és fuss 1353 métert vagy 5 kilométert július 16-án, szombaton! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nevezni ezen az oldalon tudsz.
 
1353 méter: a futóversenyt szoros együttműködésben szervezzük az Ökumenikus Segélyszervezettel. Az 1353 méteres futás a Segélyszervezet adományvonalára hívja fel a figyelmet. Ennek a távnak köszönhetően akkor is bekapcsolódhatsz a programba, ha nem vagy még/már felkészülve az 5 km-es táv megtételére. Létszámkorlát nincs. A táv 1353 méteres kör alakú pálya. Rajt: 2022. július 16. (szombat) 10:15, Ferencesek tere, parkoló.

5 kilométer: minden résztvevő egyedi befutóérmet, valamint online letölthető, személyre szabott oklevelet kap, rajtszámba épített chipes időmérést biztosítunk, nemenként az első három helyezettet kupával jutalmazzuk. Az eredményhirdetéshez kapcsolódóan, a tombolahúzáson pedig szélrózsás emléktárgyakat nyerhetsz. Érdemes sietni a nevezéssel, mert maximum 200 fő nevezését tudjuk fogadni. A táv 2,5 km hosszúságú, kör alakú pálya, amelyet a versenyzőknek kétszer kell teljesíteniük. Rajt: 2022. július 16. (szombat) 10:30, Ferencesek tere, parkoló.

A futóversennyel kapcsolatos további részleteket itt találod.

Reggeli torna | július 14–16. | 7:15 | FunFészek 

Csatlakozz a FunFészek programsátor csapatához, és indítsd a napot frissítő tornával!

 

Az összes programot megtalálod itt. Várunk Gyulán július 13. és 17. között!

Belépőjegyedet továbbra is meg tudod venni – helyszíni áron – online.